Vintello

De ce Vintello?

Vintello s-a născut din pasiune pentru fashion.

Acea pasiune care ne face să iubim hainele, gențile, pantofii, și să ne întristăm când acestea zac nepurtate. Știm că există acolo cineva care le-ar putea da o nouă șansă la glorie și de aceea am venit cu o soluție de a aduce împreună vânzătorii și cumpărătorii interesați.

Vintello
Vintello

Vintello este despre ușurință și independență.

Accesibil pe website sau în app, îți permite să listezi din confortul casei tale, la prețul stabilit de tine, sau să cumperi la fel ca pe orice altă platformă de fashion e-commerce. Nu ai nicio grijă cu transportul și plățile, care sunt integrate în platformă.

Vintello

Împreună suntem mai sustenabili

Planeta are nevoie ca noi să fim mai responsabili.

Industria de fashion este al 3-lea cel mai mare poluator.

Doar schimbându-ne obiceiurile de consum, putem să ne reducem amprenta de carbon, deșeuri sau apă consumată. Iar când atâtea articole deja produse ne așteaptă, la prețuri mult mai atractive, cum să zicem nu?

Magia Vintello face ca articolele listate să se vândă imediat sau poate când ai și uitat ca le-ai listat.

Important este ca ele să ajungă acolo unde sunt dorite din nou, iar noi să construim împreună atât o comunitate pasionată de fashion, cât și să contribuim la economia circulară.

Vintello
Vintello
Vintello

Cine suntem?

Echipa noastră lucrează pentru tine

Noi suntem Diana, Elena și Luca, membri ai echipei Vintello, profesioniști cu experiență în business, tehnologie si marketing, plus o echipă de developeri. Orice feedback către noi este binevenit, deoarece lucrăm constant la îmbunătățirea platformei, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizator.

Vintello

Diana Enăchescu

Co-fondator

Vintello

Elena Simion

Co-fondator

Vintello

Luca Ciceu

Co-fondator

Vă așteptăm alături de noi pe Vintello să schimbăm modul în care abordăm fashion-ul!

Vintello