Termeni si condiții

Bine ați venit pe platforma Vintello!

Vă rugăm să regăsiți și să parcurgeți cu atenție în link-urile de mai jos termenii și condițiile care guvernează utilizarea website-ului și a aplicației Vintello de către dumneavoastră. Este important să înțelegeți atât drepturile și obligațiile legale pe care le aveți în relația cu Vintello, cât și alte condiții sau limitări care vi se pot aplica.

Prin utilizarea platformei Vintello, confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile așa cum sunt definiți în cele ce urmează:

Termeni și Condiții Generale

Acești termeni se aplică tuturor utilizatorilor platformei Vintello, înregistrați sau nu, fără să cumpere sau să vândă articole.

Termeni și Condiții pentru Vânzători

Acești termeni se aplică tuturor utilizatorilor înregistrați în platforma Vintello și care doresc să listeze articole de modă second-hand în vederea vânzării.

Termeni și Condiții pentru Cumpărători

Acești termeni se aplică tuturor utilizatorilor înregistrați în platforma Vintello și care doresc să cumpere articolele de modă second-hand listate.

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, precum și cu Politica de Confidențialitate și cea de Cookies, nu trebuie să utilizați platforma Vintello.